Dornic de o escapadă, un tânăr de 19 ani, din Dragomirești, i-a furat din curte mașina vecinei, o femeie de 83 de ani. N-a apucat să conducă mult și s-a izbit într-un gard, după care a dispărut. Asta s-a întâmplat acum două nopți, iar proprietara mașinii a reclamat imediat furtul.

Polițiștii din comună au început cercetările și în mai puțin de o zi l-au identificat și prins pe hoț. „Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit că, la data de 6 septembrie, un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Dragomirești, ar fi pătruns în curtea unei femei din aceeași localitate, de unde ar fi sustras autoturismul acesteia, ce se afla parcat. În continuarea activității infracționale, acesta ar fi condus autoturismul pe o stradă din localitatea Dragomirești, moment în care a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, părăsind ulterior locul faptei“, a precizat Georgiana Puşcaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Polițiștii au constatat că tânărul nici nu deține permis de conducere, așa că i-au deschis dosar penal cu două acuzații și astăzi va fi dus la parchet cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Angela Croitoru

Articolul precedentTânăr reţinut pentru că a sedus o fată de 14 ani
Articolul următorZilele Orașului Târgu Neamț: expoziție de fotografie și premierea cuplurilor ce au împlinit 50 de ani de căsătorie