0:00

Actualizare: Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a oferit unele detalii suplimentare despre tragedie: „Am intervenit cu două autospeciale de stingere și cu două ambulanțe SMURD. Când am ajuns la fața locului, erau două persoane în afara avionului prăbușit, din păcate, ambele cu leziuni incompatibile cu viața. Am verificat aeronava, am îndepărtat orice pericol privind izbucnirea unui incendiu în zonă. (…) Colegii noștri de la Poliție au sosit la fața locului și au preluat ancheta care este în desfășurare”.Un avion cu două persoane s-a prăbușit la Hurjuieni, ZCH NEWS - sursa ta de informații Un avion cu două persoane s-a prăbușit la Hurjuieni, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Un avion cu două persoane s-a prăbușit la Hurjuieni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiȘtire inițială: Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în această seară, 11 septembrie, în câmp, în satul Hurjuieni, comuna Gălănești din județul Suceava.

Partea din față a avionului, acolo unde se aflau pilotul și copilotul, este în totalitate distrusă.

Căpitanul Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, a anunțat că ambii ocupanți ai avionului au decedat: „Se confirmă informația inițială. Sunt două persoane decedate. Colegii mei au ajuns la fața locului. Nu sunt probleme deosebite în sensul ca avionul să fie în flăcări. S-a asigurat perimetrul și ancheta a fost preluată de organele abilitate”.

A.C.

Foto: ISU Suceava

Articolul precedentCarambol între patru autoturisme în Pângărați
Articolul următorCardurile sociale se reîncarcă cu 250 de lei în septembrie pentru 27.000 de nemţeni
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.