Maksym Titarenko, un adolescent de 14 ani, din Ucraina a reuşit să-i uimească pe poliţişti cu încercarea sa de a se întoarce acasă, în zona de război.

Un adolescent din Ucraina a încercat să se întoarcă acasă, în plin război!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiBăiatul a plecat numai cu hainele de pe el şi cu un rucsac, din comuna Hemeiuş, de la familia la care era cazat, fără să spună nimic nici măcar mamei sale.

După câteva ore, când i-a sesizat absenţa, mama a început să se agite şi să-l caute. Gazdele din Hemeiuş, după ce l-au căutat şi ei fără nici un rezultat, au înţeles că situaţia este dificilă şi  anunţat dispariţia la poliţie.

Polițiștii băcăuani au anunţat dispariţia în mass-media şi, la numai o oră după ce presa locală semnala plecarea adolescentului, au fost anunţaţi că băiatul a fost găsit în Vama Siret, judeţul Suceava, încercând să treacă graniţa şi să ajungă acasă. Dorinţa de a ajunge acasă l-a făcut să nu mai conştientizeze pericolele la care se expunea, în primul rând călătorind singur şi, mai grav, revenind în zona de conflict.

Angela Croitoru

Articolul precedentFOTO. Doi turiști salvați de Salvamont în urma unei intervenții în miez de noapte în Ceahlău
Articolul următorBărbat dispărut din Bicazu Ardelean căutat după 8 luni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.