Probleme apărute în această dimineață, 30 iunie, la ultima probă a examenului de Bacalaureat. La centrul de examen al subcomisiei de la Borca organizată la Liceul ”Mihail Sadoveanu” a apărut o pană de curent și toată instalația electrică a fost trecută pe generatorul de rezervă. ”Deși a apărut această pană de curent, examenul decurge normal la Borca, deoarece așa este prevăzut, ca fiecare instituție de învățământ care găzduiește examenul de Bacalaureat să aibă, obligatoriu, generator de rezervă”, a declarat prof. Viorel Stan, inspectorul școlar general al ISJ Neamț.

O altă situație mai deosebită s-a petrecut la Centrul de examen de la Colegiul Național ”Roman-Vodă”, unde un elev a întârziat. ”În acest caz, cu aprobarea Ministerului, se va utiliza subiectul de rezervă și va fi o alcătuită comisie specială. Elevul va începe la ora 12 să susțină examenul”, a mai spus prof. Viorel Stan.

La ora 11.15, s-a anunțat și primul elev eliminat. S-a întâmplat la centrul de examen de la ”Vasile Sav” din Roman, unde un tânăr a fost prins cu căști în urechi.

Articolul precedentRegiunea Nord-Est sub COD ROŞU de caniculă
Articolul următorMaia Todirițe – în semifinalele Campionatului Național
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.