0:00

VIDEO Ucraineni judecaţi pentru contrabandă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrei cetăţeni ucraineni au fost trimişi în judecată, în libertate, pentru contrabandă, anunţă procurorii din Suceava, într-un comunicat de presă. Constantin Ivanovici Colomeciuc, Victor Scripnichuk și Constantin Vasilievici Pojoga mai sunt acuzaţi şi de trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

În noaptea de 31 martie/1 aprilie, cei trei au fost reţinuţi de polițiștii de frontieră din localitatea Vicov (Suceava). Aceştia au observat, cu ajutorul autospecialei de termoviziune, mai multe siluete. În jurul orei 22:40, o patrulă a reținut două persoane. În imediata apropiere a acestora s-au descoperit trei colete ambalate în folie de culoare neagră și prevăzute cu chingi de transport. Persoanele în cauză au fost identificate ca fiind Pojoga Constantin Vasilievici și Scripnichuk Victor, ambii cetățeni ucraineni.

VIDEO Ucraineni judecaţi pentru contrabandă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiContinuându-se cercetarea terenului, în jurul orelor 1:40, polițiștii de frontieră l-au reținut și pe Colomeciuc Constantin Ivanovici. Cele trei colete au fost inventariate, constatându-se că acestea conţineau câte trei baxuri de țigări marca Doina, cu timbru de Republică Moldova, în total 4.460 pachete țigări. Prejudiciul produs bugetului de stat, prin sustragerea de la plata taxelor vamale și fiscale este de 35.575 lei. (ZCH NEWS; FOTO: POLIŢIA DE FRONTIERĂ)

Video:

Articolul precedentUn TIR încărcat cu zahăr a luat foc la Roman
Articolul următorFOTO Elevii de la Forestier salvează pădurile din Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.