Un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din comuna Răucești, a fost reținut sub acuzația de loviri cauzatoare de moarte după ce victima lui a decedat în spital, zilele trecute. Suspectul va fi dus la instanță cu propunere de arestare preventivă. El este cercetat după ce duminică seara, pe 29 septembrie, a avut un conflict cu un consătean, în vârstă de 66 de ani.

Amândoi erau la un bar din localitate și la un moment dat s-au luat la ceartă. Cel mai tânăr i-a tras un pumn în față, celălalt a căzut cu capul de pardoseală și nu s-a mai ridicat.

S-a cerut ajutor la 112, o ambulanță l-a luat și l-a dus pe cel rănit mai întâi la Spitalul orășenesc Târgu Neamț, iar de acolo a fost adus la UPU Piatra Neamț. Aici s-a luat decizia transferării lui la Clinica de neurochirurgie „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași, din cauza stării grave în care era, iar la sfârșitul săptămânii trecute a decedat.

Inițial, cauza a fost instrumentată în dosarul de loviri sau alte violențe deschis de polițiștii de la Răucești, iar după moartea victimei cauza a fost preluată de Parchetul Neamț. (C.I.)

Articolul precedentIncendiu pe un deal, după unitatea militară din municipiul Piatra Neamț
Articolul următorȘefii misiunilor diplomatice, în vizită de documentare în județul Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.