Bogdan Ungureanu (37 de ani), ucigașul lui Yeti, cel care s-a remarcat în ultima vreme prin diverse scandaluri, a fost arestat, în ziua de 12 decembrie. El se afla sub control judiciar, după ce-a luat produse dintr-un magazin din Roznov, a refuzat să plătească și a amenințat vânzătoarea.  Acest lucru implica să meargă periodic la Poliție și să respecte o serie de obligații. Or, el a făcut scandal într-un bar din Piatra-Neamț și a distrus, în două reprize, 4 aparate de jocuri electronice, mai multe obiecte din local și ușa de la intrare.

A fost reținut, iar în seara de 12 decembrie, instanța a decis: ”Dispune arestarea preventivă a inculpatului Ungureanu Bogdan, cercetat în dosarul penal nr. 5308/P/2018 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, pentru comiterea infracţiunilor de distrugere în formă continuată, prevăzută de art. 253 alin. (1) Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. (1) Cod penal şi de tulburarea ordinii și liniștii publice, prevăzută de art. 371 Cod penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. (1) Cod penal, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 12.12.2018 şi până la data 10.01.2019, inclusiv. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru procuror. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 12.12.2018, ora 18:50”.

În fața aceluiași complet a fost prezentată și Mihaela Moșneagu, femeia din Hlăpești, Dragomirești, care s-a certat cu o vecină și a dat foc fânăriei din curtea acesteia, după care a încercat să-i împiedice pe săteni să stingă incendiul și l-a bătut pe soțul ei, care sărise să ajute la lichidarea flăcărilor. Și ea a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, dar a contestat imediat măsura. Probabil și Bogdan Ungureanu va formula contestație, sperând ca Tribunalul Neamț să-l lase liber de sărbători. (C.M.)

Articolul precedentIndemnizații majorate pentru văduve și invalizi de război
Articolul următorAccident de muncă la fabrica de adezivi din Roznov
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.