0:00

Turistă din Iași salvată de salvamontiști în Ceahlău, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVineri, 24 iunie, seara târziu, o femeie din Iași, în vârstă de 29 de ani, a leșinat în zona Piciorul Fântânelelor din masivul Ceahlău, . Aceasta se afla pe munte împreună cu un grup, au urcat până la Toaca și la coborâre, femeia a leșinat și în momentul căderii a suferit un traumatism cranio-facial, potrivit informațiilor furnizate de Raul Papalicef, șeful Salvamont Neamț.

„Era după un efort fizic de 7-8 ore. Starea sa nu era gravă, avea o saturație de 99% de oxigen și tensiunea bună. A leșinat și s-a lovit la cap, avea o rană la bărbie”, a precizat Raul Papalicef.

Salvamontiștii au  chemat Ambulanța la Cantonul Silvic, pe Axial, pentru a o prelua și nu la baza lor din Stațiunea Durău.

Totul s-a sfărșit cu bine și femeia a primit îngrijiri medicale urmând ca în această dimineață să se întoarcă acasă, la Iași.

Angela Croitoru

Foto: Salvamont

Articolul precedentVIDEO. TIR cu 61 familii de albine răsturnat la Hanul Ancuței, primele victime și avertizare RO-ALERT
Articolul următorȘofer salvat de polițiști după un accident cerebral vascular
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.