Turc cu mașina în gard la Nisiporești, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn cetățean turc, în vârstă de 36 de ani, domiciliat în Pașcani, a intrat cu mașina într-un gard din Nisiporești (comuna Boteşti).

Accidentul s-a petrecut în această dimineață (25 noiembrie) la ora 5:35, pe DN2, după o curbă la stânga. În urma impactului, șoferul a fost rănit ușor. O ambulanță s-a deplasat la locul accidentului, dar bărbatul, care avea o plagă frontală și acuza dureri la un picior, a refuzat transportul la spital.

În ziua de 24 noiembrie au mai avut loc două accidente ușoare.

Primul a fost la Roman, pe strada Cuza Vodă, unde un tânăr, de 29 de ani, din Moldoveni, a lovit o femeie de 63 de ani, din Tămășeni, care traversa regulamentar.

Al doilea accident a fost pe strada Mărășești din Târgu Neamț, unde un tânăr de 23 de ani din Buhuși a pierdut controlul asupra direcției autoturismului pe care-l conducea, într-o curbă la stânga. Mașina a derapat și s-a oprit în gardul unei case, iar șoferul a fost rănit. Polițiștii l-au testat și au stabilit că avea o concentrație de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului. (C.M.)

Articolul precedentIonel Arsene și rectificarea de buget: ”O bătaie de joc la adresa românilor!”
Articolul următorLocuri de muncă pentru bugetari în Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vrancea – 26.11.2016
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.