Un tânăr pietrean de 24 de ani are probleme penale, după o plimbare nocturnă cu mașina. Nu călătoria în sine a fost problema, ci faptul că a urcat băut la volan. În aceste condiții a fost depistat de polițiști, de două ori, în aceeași noapte. S-a întâmplat pe 12 iunie, la miezul nopții, când anchetatorii de la Secția de Poliție Rurală Săvinești se aflau pe DN 15.

La un control de rutină, la Roznov, polițiștii au observat un autoturism care se deplasa haotic, punând în pericol siguranța traficului rutier. Mașina a fost trasă pe dreapta, iar la volan era un tânăr de  24 de ani, din Piatra Neamț, care mirosea a alcool. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tupeu: un tânăr a fost prins băut la volan, de două ori în câteva ore, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiȘoferul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, iar în prezența cadrelor medicale a refuzat recoltarea. “În continuarea activităților de patrulare, în jurul orei 02:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au depistat, pe DN15, în localitatea Săvinești, același autoturism, condus de tânărul de 24 de ani“, a anunțat Poliția Neamț.

Din nou, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind în descreștere, 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a procedat ca la prima întâlnire cu polițiștii și a refuzat recoltarea de sânge la unitatea medicală. Cercetările în acest caz continuă într-un dosar penal cu acuze de refuz sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

(G.S.)

Articolul precedentCând dau examenele naționale absolvenții de gimnaziu și de liceu
Articolul următorComes livrează un boiler de 41 tone pentru un mare producător din Germania
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.