Salubritas Piatra Neamț vrea curățare mecanică pe trotuarele din Piatra Neamț. În acest sens, conducerea societății a decis ca, imediat după Sărbătorile Pascale, să ia, pentru început de probă, două utilaje speciale pentru salubrizarea trotuarelor. Potrivit directorului Cristian Sauciuc, după perioada de probă, în limita fondurilor disponibile, una dintre respectivele mașini va fi achiziționată.

“Am decis ca, începând cu a doua jumătate a lunii aprilie, să începem curățenia de primăvară. În acest sens, vom lua în probe două utilaje pentru efectuarea măturării mecanice a trotuarelor și ne dorim ca măcar zona centrală a municipiului Piatra Neamț să o curățăm integral mecanic. Tot din luna aprilie, mașinile care mătură străzile vor lucra atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, în două ture, pentru a efienticiza acest serviciu și pentru a acoperi zone cât mai mari în cât mai scurt timp posibil“, a declarat Cristian Sauciuc.

Curățenia generală pe străzile și trotuarele din municipiul Piatra Neamț se va face atât cu mijloace mecanice, dar și cu lucrători care vor mătura manual. Se va începe cu zona de centru a orașului după care urmează cartierele Precista, Mărăței și Dărmănești. (E.C.)

Articolul precedentPeste 3.000 de localnici din Pâncești și Văleni fără medici de familie
Articolul următorA IX-a ediție a concursului internațional „Ocrotind natura, salvăm viața pe Terra”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.