Trifești – În urma inundaților, Primăria distribuie apă potabilă localnicilor și așteaptă retragerea apelor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMai multe case și grădini au fost inundate aseară la Trifești. În curțile inundate apa atingea chiar și un metru, iar viitura și aluviunile au ajuns în interiorul a 3 locuințe.  Autoritățile au dispus  închiderea drumului DC 91 legătura dintre DN15D și intersecția cu DC 92 Miron Costin, iar localnicii primesc apă potabilă pentru că fântânile din comună au fost colmatate.  În satul Trifești 30 persoane s-au autoevacuat , 20 de persoane au ramas în locuințe, iar alte 3 persoane au fost evacuate de ISU.

Trifești – În urma inundaților, Primăria distribuie apă potabilă localnicilor și așteaptă retragerea apelor, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Apa acum s-a retras în proporție de 50%, încă mai sunt probleme în zona Valea Zăpodiei. Dar deocamdată nu putem acționa pentru că încă mai vine apă dinspre Dulcești. Fântânile toate au fost colmatate, noi toată noapte am fost pe poziții împreună cu cei de la ISU și cu doamna prefect. Acum am achiziționat apă potabilă pe care urmează să o distribuim către populație. Dacă se retrage apa se poate acționa, se rezolvă și problema cu fântânile”, a declarat Dan Marian Lupu, primar al comunei Trifești. (E.C.)

Trifești – În urma inundaților, Primăria distribuie apă potabilă localnicilor și așteaptă retragerea apelor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrifești – În urma inundaților, Primăria distribuie apă potabilă localnicilor și așteaptă retragerea apelor, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Pe Cod galben de ploi, se irigă spațiul verde!
Articolul următorL5 Energia Pângăraţi, un retur de excepţie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.