Actualizare: Femeia pasageră în autoturism este în prima lună de sarcină și a suferit răni la cap, la față și la o mână, fiind transportată de SMURD la spital. Motociclistul este suspect de fractură la picior și o mână, iar tânăra care era cu el a scăpat doar cu o contuzie la genunchi. Ambii sunt transportați cu ambulanțele la spital.

****Știre inițială****

Un accident rutier cu trei victime, între care o femeie gravidă, s-a produs astăzi, 4 august, la Bistricioara, comuna Ceahlău, anunță ISU Neamț. Din primele informații, la fața locului au ajuns echipaje de pompieri, în jurul orei 15.30, nefiind persoane rămase blocate.

Impactul s-a produs între un autoturism și o motocicletă. Sunt două femei rănite, dintre care una era pasageră în autoturism, și un bărbat, cel mai probabil motociclistul. Răniții au fost preluați de două ambulanțe și un echipaj SMURD.

Acest accident survine la o lună de zile de la tragedia în care au murit 4 tineri, din satul Bistricioara, uciși de alcool și viteză  https://zch.ro/foto-si-actualizare-patru-morti-intr-un-accident-cumplit-in-bistricioara-ceahlau/

Vom reveni

Articolul precedentVIDEO: Filmul intervenției dificile Salvamont Neamț din zona Poliței Scăiuș
Articolul următorTragedie: Sugar găsit mort