Trei tineri arestați pentru tâlhărie la Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrei tineri au ajuns în arest după ce au fost puși sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Fapta a avut loc pe 26 octombrie 2022, după lăsarea întunericului, în jurul orei 23:30.

Cei trei, împreună cu un alt amic, au intrat în casa unui pietrean în vârstă de 63 de ani și l-au prădat. Imediat păgubașul s-a adresat oamenilor legii reclamând că a fost victima unei tâlhării. ”Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 26 octombrie, în jurul orei 23:30, în timp ce bărbatul de 63 de ani se afla în imobilul său din Piatra Neamț, ar fi fost deposedat prin violență de suma de 1.500 de lei, de către patru persoane cu vârste cuprinse între 15 și 22 de ani, din reședința de județ”, anunță Poliția Neamț.

La scurt timp făptașii au fost identificați, fiind reținuți pentru 24 de ore. Trei dintre acuzați, cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani au fost prezentați în față judecătorului de drepturi și libertăți care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

(G.M.)

Articolul precedentAccident cu 11 persoane implicate la Stejaru- Pângărați
Articolul următorȘtire actualizată. FOTO. Accident cu o persoană încarcerată la Alexandru cel Bun
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.