0:00

Trei suspecți într-un caz de furt din Roman prinși la Focșani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn jaf din Roman săvârșit la începutul acestui an se pare că și-a găsit rezolvarea în Focșani. În 9 ianuarie, dintr-un magazine din Roman au fost furate 30 de telefoane mobile și trei tablete, conform informațiilor furnizate de purtătoarea de cuvânt a IPJ Neamț, subinspector Ramona Ciofu.

În urma a patru percheziţii de amploare care au avut loc, ieri, 11 ianuarie, în judeţul Vrancea, în patru locuinţe din Focșani, Călimănești, Pufești și Ciorani „poliţiştii i-au depistat, în Gara Focșani, pe cei trei, doi tineri, de 17 și 19 ani, respectiv un bărbat, de 32 de ani“, precizează IGPR.

La imobilele folosite de aceștia, care locuiau, fără forme legale, în municipiul Focșani, polițiștii au descoperit 12 telefoane mobile, 3 tablete și înscrisuri (contracte de amanet), care au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor. O parte din telefoanele furate ar fi fost comercializate prin intermediul unor case de amanet din Ploieşti.

Poliţiştii de Investigaţii Criminale din IPJ Neamţ au participat, împreună cu colegii lor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Brăila și Buzău la documentarea activităţii infracţionale în acest dosar.

Angela Croitoru

Articolul precedentFOTO. Două familii evacuate după ce s-au găsit proiectile neexplodate în apropierea locuințelor
Articolul următorPolițiști nevoiți să apeleze la arma din dotare pentru a opri doi hoți
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.