0:00

Trei răniți, printre care și un copil de 7 ani, într-un accident la Girov, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrei răniți, printre care și un copil de 7 ani, într-un accident la Girov, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn această dimineață, 14 octombrie, în satul Căciulești, comuna Girov a avut loc o coliziune puternică între două autoturisme în care se aflau patru persoane.

În urma impactului puternic, toți ocupanții au avut nevoie de îngrijiri medicale, unul dintre aceștia refuzând însă transportul la spital. Printre răniți se află și un copil de 7 ani. O femeie, șoferul uneia dintre mașini, a rămas blocată între fiarele contorsionate.

“La locul solicitării s-au deplasat patru echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD (TIM și EPA) din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane. În urma impactului o persoană a rămas încarcerată (conducător auto). Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au acționat pentru descarcerarea victimei pe care au predat-o echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobilă.  Victima, o femeie în vârstă de 31 de ani a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului după care a fost transportată la UPU Piatra Neamț.

Un bărbat de 46 de ani (conducătorul celuilalt autoturism) a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului dar a refuzat transportul la spital.

Alte două persoane, o femeie de 41 ani și un minor de 7 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, acestea fiind preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la UPU Piatra Neamț”, a precizat căpitan Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

A.C.

Articolul precedentUn tânăr și-a pierdut viața, un altul este în stare gravă după un accident cu motocicleta
Articolul următorPiatra Neamț. Suspiciune de conducere a autoturismului sub efectul drogurilor
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.