Primarul Andrei Carabelea, invitat în emisiunea „Cafeaua de dimineaţă” de astăzi, 17 noiembrie, a anunţat că va convoca o şedinţă extraordinară de consiliu local luni, 21 noiembrie, în care va încerca, din nou, să treacă proiectul prin care primăria ar putea participa la licitaţia ce priveşte clădirile şi terenul de la piciorul telegondolei.

Reamintim că proiectul a fost pe ordinea de zi a trei şedinţe. În prima, chiar iniţiatorul, primarul Carabelea, l-a retras, pentru că nu putea întruni numărul de voturi necesare dată fiind absenţa unor consilieri din opoziţie (PSD, PMP şi parţial ALDE), iar în celelalte două a fost respins.

Trei proiecte prin PNRR şi piciorul telegondolei din nou în şedinţa Consiliului Local Piatra-Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa licitaţia din 9 noiembrie nu s-a prezentat nimeni, următoarea licitaţie organizată de administratorul judiciar al Perla Invest, BDO Business Restructuring, va fi pe 23 noiembrie. Potrivit primarului, dacă nici la aceasta nu se va prezenta nimeni, pe 8 decembrie ar mai putea fi organizată o ultimă încercare.

Pe ordinea de zi a şedinţei, pe lângă proiectul amintit, vor mai fi alte trei proiecte. Acestea privesc reabilitarea, cu finanţare prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), a clădirilor Colegiului Tehnic ”Gheorghe Cartianu”, a Şcolii Gimnaziale ”Daniela Cuciuc” şi a două corpuri de clădire ale Primăriei Piatra-Neamţ. (Angela CROITORU)

Articolul precedentVernisajul expoziţiei de machete a scriitorului Adrian Romila, la Galeriile „Lascăr Vorel”
Articolul următorFinanţare aprobată pentru 33 de proiecte prin PNRR la Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.