Actualizare: Polițiștii de investigații criminale din Roman, i-au găsit pe cei doi băieți de 14 ani, fugari, dispăruți la data de 15 ianuarie 2022.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, aceștia s-au aflat în municipiul Roman și nu au fost victimele vreunei infracțiuni.

Știre inițială: Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliției Rurală Sagna continuă activitățile de căutare a unui bărbat de 34 de ani, Iosif Giurgi, dispărut la data de 13 ianuarie 2022.

Ieri, polițiștii Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați de către tatâl acestuia, un bărbat, de 68 de ani, din Sagna, despre faptul că, în noaptea de 12 spre 13 ianuarie 2022, în jurul orei 03.30, fiul său a părăsit în mod domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.75 – 1.80 m, greutate – 95 de kilograme, ochi căprui, păr șaten.

Știre actualizată. Trei persoane dispărute la Sagna, ZCH NEWS - sursa ta de informații

La data dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geacă din fâș de culoare albastru închis, pulover de culoare închisă, pantaloni negri, iar pe cap purta un fes negru.

Doi adolescenți fugiți din centrul rezidențial

Tot ieri, polițiștii municipiului Roman au fost sesizați despre dispariția, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 12.30, a doi băieți de 14 ani, Ștefan Constantin Nuțu și Alexandru Nechita, din centrul unde erau instituționalizați din comuna Sagna și nu au mai revenit până în prezent.

Semnalmente Nuțu Ștefan Constantin: înălţime – 1.77, greutate – 70 de kilograme, ochi albaștri, păr șaten, fără semne particulare.

Știre actualizată. Trei persoane dispărute la Sagna, ZCH NEWS - sursa ta de informații

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geacă din fâș kaki, blugi albaștri, fiind încălțat cu adidași negri.

Semnalmente Nechita Alexandru: înălţime – 1.70, greutate – 65 de kilograme, ochi negri, păr brunet, fără semne particulare.

Știre actualizată. Trei persoane dispărute la Sagna, ZCH NEWS - sursa ta de informații

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geacă din fâș portocalie, pantaloni de trening gri închis cu puncte albe, fiind încălțat cu adidași de culoare închisă.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanelor căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Angela Croitoru

Articolul precedentFemeie rănită într-o coliziune la Târgu Neamț
Articolul următorLocuri de muncă în instituţii bugetare din Regiunea Nord-Est
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.