Astăzi, 14 octombrie, după amiază, autoturismul cu volan pe dreapta condus de un bărbat de 29 de ani din Rădăuți, pe șoseaua de centură a localității Rădăuți, în drum drept, a părăsit șoseaua și s-a răsturnat de la aproximativ doi metri înălțime într-un șanț aflat în stânga drumului. Încă nu se cunosc cauzele care au condus la pierderea controlului mașinii.

La sosirea forțelor de interveție, toți  din cei patru bărbați aflați în autoturism erau în stare de inconștiență. Din păcate, trei dintre aceștia nu au răspuns manevrelor de resuscitare, medicii declarând decesul șoferului și a doi dintre pasageri cu vârste de 39 de ani, din Dornești, respectiv 32 de ani, cu dublă cetățenie română-ucrainiană.

Al patrulea bărbat, cu cetățenie română-ucrainiană, în vârstă de 36 de ani, a fost transportat, în comă, la spital, cu multiple traumatisme grave.

La fața locului au intervenit pompierii militari din Rădăuți cu autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, în ajutorul acestora acționând și două ambulanțe SAJ Suceava.

„A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se preleva probe biologice de sânge de la șofer în cadrul necropsiei pentru stabilirea alcoolemiei”, a precizat comisar șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Angela Croitoru

Articolul precedentȘoferiță rănită după un viraj la stânga, accident în Petricani
Articolul următorTârgu Neamţ: Dr. Gabriela Surpăţanu, noul şef al centrului de vaccinare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.