Doi dintre cei mai mici atleții de la CS Ceahlăul, Rareș Baluș și Robert Gavril, s-au întors cu medalii de la finala Campionatului Național de copii I, II și III, desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute în Sala ”Lia Manoliu” din Capitală.

Rareș Baluș a devenit campion național la categoria copii III în proba de biatlon (lungime+50 metri). Sportivul profesoarei Alina Militaru a sărit în lungime 3,43 metri și a câștigat proba de 50 metri în 8 secunde și 43 sutimi. Rareș Baluș este elev în clasa a II-a la Școala nr. 3 Piatra Neamț și practică atletismul de un an.

Rareş BALUŞ şi Alina MILITARU

„Mă bucur pentru reușita lui, pentru că îi dă încredere pe viitor, îi dă un elan în a se afirma în tainele atletismului. Este un copil muncitor cum de altfel este și Cristina Usturoi, ea s-a clasat pe locul 14 și la garduri și la 200 metri. Nu ne așteptam nepărat la locul I, am mers pentru o medalie, însă el s-a autodepășit, a fost atent, s-a concentrat și rezultatul a apărut„, a spus Alina Militaru.

Iulia NEGURĂ-OLTEANU şi Robert GAVRIL (tricou roşu)

La același concurs, Robert Gavril, de la CS Ceahlăul, aflat în primul an de copii I, a devenit vicecampion național în proba de 60 metri (7 secunde 86 sutimi) și a cucerit medalia de bronz la 200 metri (26 secunde 32 sutimi). „Ne-am propus două de bronz și ne bucurăm că una s-a transformat în argint. Robert s-a autodepășit și-i prevăd un viitor frumos. În proba de 200 metri nu a fost repartizat într-o serie puternică, au fost serii contratimp, nu știu după ce criterii s-a făcut distribuția, pentru că probabil și acolo ar fi putut câștiga medalia de argint. Ambele rezultate reprezintă recorduri personale pentru Robert Gavril„, a declarat profesoara sa, Iulia Negură-Olteanu. (Ana MOISE)

Articolul precedentAtenție, se lucrează pe strada Cuejdi!
Articolul următorViitorii preoți joacă fotbal
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.