0:00

Trei magistraţi s-au pensionat în ultima lună, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Judecătorul Mihai Cojiţă de la Judecătoria Roman şi-a depus cerere de pensionare la Consiliul Superior al Magistraturii. Este a treia pensionare a unui magistrat, în ultima lună, în justiţia nemţeană, după cea a judecătorului Gheorghe Moroşanu de la Bicaz şi cea a procurorului Viorel Nica, fostul şef al Parchetului Piatra Neamţ.

Magistratul romaşcan se pensionează după 23 de ani de activitate în sistem, din care aproape 22 ca judecător.

În prezent, în instanţele nemţene sunt 7 posturi şi funcţii vacante. La Judecătoria Roman sunt două posturi de execuţie neocupate, precum şi funcţia de preşedinte vacantă, în vreme ce la Târgu Neamţ este un post de judecător neocupat. De asemenea, trei funcţii de conducere sunt vacante, preşedinţii secţiilor Civilă I şi II din cadrul Tribunalului Neamţ fiind ocupate prin delegare, iar funcţia de vicepreşedinte al Judecătoriei Piatra Neamţ este neocupată după ce judecătoarea Iulia Paisa a promovat concursul şi a devenit preşedintele instanţei.

Articolul precedentAntologia Grupului de la Durău: Turnurile Ocolaşului Mare
Articolul următorEternul Eminescu

1 COMENTARIU

 1. dupa multiplele abuzuri de o deosebita gravitate privind retrocedarile ilegale , evaziuni fiscale , cit si alte jafuri si hotii stiute de catre toata opinia publica , sa adus daune si prejudicii grave la bugetul statului si sa lezat grav drepturile si propietatile oamenilor , judecatorul mafiot Gheorghe Morosanu trebuia arestat de DIICOT si DNA , judecat si condamnat.
  se pare ca miine poimine , cetatenii prejudiciati si jefuiti prin numeroasele acte de injustitie pronuntate in numele legii se vor impedica de acest individ corupt si fara scrupule prin salile judercatoriei Bicaz erijindu-se intr-un avocat onorabil !
  rusine Inspectiei Judiciare care nu si-a facut datoria corect si pe deplin in cazul in cazul acestui judecator , care a fost condamnat simbolic cu diminuarea salariului pe trei luni !!!!!
  halal justitie !
  aceste aspecte care sint numeroase si peste tot in Romania a contribuit din plin la distrugerea economica a Romaniei si saracirea romanilor.!
  Magistratii cinstiti ar trebui sa se delimiteze imediat fata de cei corupti si patati si sa-i denunte public in numele transparentei care este un principiu de baza a democratiei !
  toti invoca faptul ca nu trebuie generalizat si ca sint doar citeva cazuri izolate , total incorect si neadevarat !
  daca ar fi doar citeva cazuri izolate de ce a ajuns Romania la sapa de lemn si marile dosare cu sume si valori imense de ce au fost musamalizate si tergiversate ???
  CINE II OPRESTE PE MAGISTRATII CINSTITI SI CORECTI SA IA ATITUDINI PUBLICE IMPOTRIVA COLEGILOR LOR CORUPTI SI PATATI ???

Comentariile sunt închise.