Astăzi, 13 mai, în zona roșie cu cele mai multe cazuri de infectare cu coronavirus din județul Neamț sunt tot trei localități. Doar comuna Poiana Teiului a urcat în locul comunei Farcașa.

Sunt puține cazuri noi astăzi, 22 în județul Neamț, iar numărul total a urcat la 404 persoane infectate, cu 3 mai multe decât ieri.

rata localitati 13mai
rata total 13mai

Scăderea incidenței se menține în Piatra-Neamț (91 cazuri active astăzi), dar crește ușor în Roman (43 astăzi). Rata de infectare pe fiecare localitate, transmisă astăzi de Prefectura Neam, este următoarea:

rata localitati 13mai
Articolul precedentMiniștrii se ceartă și oamenii de afaceri stau la coadă
Articolul următorUn tânăr de 22 de ani circulă de anul trecut cu un certificat de înmatriculare fals

1 COMENTARIU

  1. Eu vreau sa stiu daca in afara de numaratori, statistici si comunicate, DSP face si altceva? Cum e posbil ca de ceva vreme pe Valea Muntelui sa fie asemena rata de infectare si populatia sa fie atat de relaxata? Oameni veseli fara masca, in spatii unde ar trebui sa fie obligatorie, carciumi deschise si clientela vesela…
    Am trecut duminica prin zona. Am oprit la un magazin sa iau o sticla cu apa minerala. Nimeni din cei aflati in interior nu purta masca. Iar afara, la una mica, cetatenii se bucurau de Duminca Tomii.

Comments are closed.