Două mașini s-au ciocnit și 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier produs la Zănești, din cauza nepăstrării distanței de siguranță. Trei copii cu vârste între 6 și 9 ani, o femeie în vârstă de 79 de ani și un bărbat de 40 de ani, toți din Bacău, au fost transportați la spital pentru îngrijiri.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au intervenit la acest accident rutier produs în data de 14 februarie, pe DN 15, în localitatea Zănești, soldat cu vătămarea corporală a cinci persoane. Din  cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 51 de ani, din Bacău, conducea un autoturism pe DN 15, pe direcția Piatra Neamț – Bacău, nu ar fi păstrat o distanță suficientă față de autoturismul care se deplasa în fața sa, pe același sens de mers, condus de un un bărbat de 40 de ani, din Bacău, intrând în coliziune cu acesta, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

C.I.

Articolul precedentO fată de 15 ani a fugit iar din centrul „Familia Mea”
Articolul următorComunicat de presă: Primăria Piatra Neamț scoate la concurs cinci posturi