252 de bilete pentru tratament balnear sunt puse la dispoziție nemțenilor de către Casa Județeană de Pensii Neamț, cu intrarea în stațiuni în perioada 12-15 septembrie.

Pentru cea de-a XIV-a serie de tratament balnear a anului 2015, CJP Neamţ alocă cele 252 de bilete la unităţile de tratament administrate de Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă “TBRCM” SA cât şi la unităţi cu care CNPP a contractat servicii de tratament balnear.

Pentru această serie, CJP Neamţ va distribui biletele repartizate prin aplicaţie informatică, celor care au solicitat plecarea în staţiune în prima jumătate a lunii septembrie 2015, cu condiţia ca staţiunile pentru care au solicitat tratament balnear să fie dintre cele alocate pentru repartizare.

Beneficiarii vor fi înştiinţaţi telefonic despre repartizarea biletului de tratament, lista cererilor aprobate putând fi vizualizată şi la sediile Casei Judeţene de Pensii Neamţ – din Piatra Neamţ şi Roman, cât şi pe pagina de internet a instituţiei.

Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile. Preţul maxim pe bilet de tratament balnear este de 1.388 lei – pentru unităţi de cazare la categoria 2 stele, şi 1.452 lei – pentru unităţi de cazare la categoria 3 stele. Pentru a se putea înscrie în vederea obţinerii unui bilet de tratament, potenţialul beneficiar depune cererea de acordare însoţită în mod obligatoriu de copie după buletin/ carte de identitate, urmând ca restul documentelor să fie ataşate la momentul eliberării biletului. Acesta se acordă individual, în cursul unui an calendaristic fiind eliberat un singur bilet de tratament balnear aceluiaşi beneficiar, indiferent dacă este cu plata unei contribuţii sau gratuit.

Pentru primele 13 serii ale anului 2015 au fost distribuite 3784 bilete de tratament balnear, fiind înregistrate la această dată 7552 cereri de acordare bilet de tratament balnear. Alocarea automată şi eliberarea biletelor pentru seria următoare, ce are ca date de intrare zilele de 28 – 30 septembrie 2015, va fi realizată numai după închiderea acestei serii, respectiv după data de 14 septembrie 2015. (Oana IOSUB TOMA)

Articolul precedentAfgani găsiţi într-o parcare şi duşi la poliţie!
Articolul următorTemerarii vă poftesc în Piatra Craiului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.