reclama autocenter

Controalele în rândul transportatorilor s-au intensificat și ieri, 8 iulie, echipajele poliției Rutiere Neamț împreună cu reprezentanții ISCTR au dat câteva amenzi.

Cele mai multe nereguli constate au fost la regimul rutier, dar au fost sancționați și șoferii care nu purtau mască. „În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale pentru  încălcări ale O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 3 sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID 19 și o sancțiune conform HG 69/2012, în valoare totală de peste 4.500 de lei”, a declarat Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Acțiunea a continuat și seara, când echipaje ale Poliției municipiului Piatra Neamț împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Neamț, jandarmi, polițiști locali, reprezentanți ai Direcției Sanitare Veterinare și de la Protecția Consumatorului au verificat terasele, în principal. Au fost verificate 25 de societăți comerciale din Piatra Neamț, iar 4 au primit avertisment pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a riscului de transmitere a noului coronavirus.

Au mai fost controlate 16 mijloace de transport în comun și au fost date 2 sancțiuni contravenționale, potrivit IPJ Neamț. (C.I.)

Articolul precedentUn tânăr din Neamț a furat combustibil de 8000 euro în Germania
Articolul următorAnunț privind organizarea licitaţiei pentru vânzarea de lemn fasonat