0:00

Transport de lemn confiscat, pagubă de peste 50.000 de euro, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn nemțean de 55 de ani a plecat cu un camion cu lemne către Adjud, dar a rămas fără mașină și fără încărcătură, paguba totalizând circa 50.000 de euro.

Aventura nemțeanului  a început pe 22 ianuarie 2023 când un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Bacău a depistat în trafic, pe DN2-E85, pe raza localității Răcăciuni, un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă. La volan se afla nemțeanul de 55 de ani, acesta transportând material lemnos, pe direcția de deplasare Bacău-Adjud.

Deoarece șoferul a prezentat un aviz de însoțire a materialului lemnos pentru care existau suspiciuni cu privire la legalitatea documentului, polițiștii au indisponibilizat ansamblului de vehicule, încărcat cu 55 m.c. material lemnos, din care 10 erau fără documente. Comunicatul Poliției Bacău sintetizează situația:  “Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Ordine Publică care au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de transport de material lemnos în volum de peste 10 m.c. fără documente și au dispus indisponibilizarea în vederea confiscării a ansamblului rutier, în valoare de 40.000 de euro și a materialului lemnos, cu o valoare de 49.000 de lei“.

(G. S)

Articolul precedentFOTO. La un pas de tragedie, accident grav la Vânători Neamț
Articolul următor10 școli din Neamț găzduiesc locala Olimpiadei Naționale de Limba Română
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.