0:00

Tragic: Un adolescent de 16 ani a rămas paralizat după ce a căzut de pe o terasă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Potrivit informațiilor furnizate de Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, accidentul a avut loc în noaptea de 28 spre 29 august, în jurul orei 3,00. Băiatul se afla împreună cu alți tineri la o petrecere, în comuna Costișa, într-o casă aflată în construcție. La un moment dat, băiatul a ieșit pe terasa care nu era foarte bine ancorată, s-a dezechilibrat și a căzut. Polițiștii cercetează cazul în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Știre inițială: Azi dimineață, 30 august, în jurul orei 5,00, un băiat de 16 ani care se afla pe o terasă a căzut de la o înălțime de peste 2 metri. Din primele informații acesta era însoțit de un grup de adolescenți. În urma impactului cu solul, tânărul a rămas paralizat la picioare.

„Un băiat de 16 ani a fost preluat de un echipaj SAJ Neamț, cu paraplegie (paralizie a picioarelor-n.r.) și fractură de coloană vertebrală și a fost transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Piatra-Neamț, de unde a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași”, a precizat dr. Alexandru Vâlcu, directorul medical al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț.

Potrivit informațiilor furnizate de subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, poliția nu a fost sesizată în acest caz, până în acest moment.

A.C.

Articolul precedentSituația epidemiologică în Neamț înainte de începerea noului an școlar
Articolul următorDrumul Național 15 blocat de un transport agabaritic la Săvinești
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.