Tragedie: un bărbat s-a înecat în lacul Izvorul Muntelui, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO adevărată tragedie a avut loc astăzi, 15 iulie, în satul Bistricioara, comuna Ceahlău. Un bărbat de 36 de ani, din Vatra Dornei, aflat cu familia și prietenii la relaxare, a încercat să scoată o minge din apele lacului Izvorul Muntelui și a alunecat în adâncuri.

Solicitați în ajutor, pompierii de la Poiana Teiului l-au căutat cu barca, fiind ajutați și de doi bărbați cu bărcile personale. După mai multe căutări, bărbatul a fost găsit și adus la mal.

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Județean Ceahlău au început imediat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, fără rezultat și au fost nevoiți să declare decesul. Două femei, în vârstă de 23, respectiv 34 de ani, din familia bărbatului au avut nevoie de ajutor medical fiind cuprinse de panică.

La fața locului au acționat forțe și mijloace de intervenție de la Garda nr. 2 de Intervenție Poiana Teiului, SAJ  Ceahlău și Inspectoratul Județean de Jandarmi, echipa de scafandri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și Biroul Județean de Poliție Transporturi.

Angela Croitoru

FOTO: ISU Neamț

Articolul precedentL2 CSM Ceahlăul a făcut egal în amicalul cu FC Braşov
Articolul următorUn utilaj agricol a luat foc în timp ce recolta rapiță
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.