Membrii Biroului Permanent Naţional (BPN) al PNL vor intra în izolare la domiciliu, după ce senatorul Vergil Chiţac a fost diagnosticat cu coronavirus. Anunţul a fost făcut vineri, 13 martie, de către preşedintele PNL, Ludovic Orban, care a mai precizat că tuturor senatorilor din grupul PNL li se va transmite să se autoizoleze. Senatorul Chiţac a participat la şedinţa BPN al PNL.

Toţi liderii PNL intră în autoizolare * Senatorul Vergil Chiţac a fost diagnosticat cu coronavirus, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Nu aşteptăm ancheta epidemiologică. Solicităm diagnosticarea rapidă”, a afirmat Orban, citat de Agerpres. El a afirmat că se va autoizola la Vila Lac 1 şi că nu va merge la consultările de la Cotroceni, pe care preşedintele le-a convocat cu formaţiunile parlamentare în vederea desemnării unui nou premier.

Toţi liderii PNL intră în autoizolare * Senatorul Vergil Chiţac a fost diagnosticat cu coronavirus, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO altă măsură luată astăzi, 13 martie, prevede ca accesul jurnaliştilor în Palatul Victoria să fie restricţionat temporar, pentru a preveni răspândirea coronavirusului, potrivit unei informări a Guvernului. Măsura este una de „protecţie”, iar presei îi vor fi furnizate informaţii prin intermediul platformelor de comunicare online. (ZCH NEWS)

Articolul precedentExpoziţia „Primăvara Artelor” la Galeria „Lascăr Vorel”
Articolul următorRoman: Gemeni născuți de 8 ore, duși cu elicopterul SMURD la Iași. Mama este la a doua naștere de gemeni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.