Multe dintre casele de pariuri care activeaza in mediul online ofera bonusuri atractive anul acesta, din dorinta de a atrage cat mai multi pariori, dar si de a-i recompensa pe acestia pentru faptul ca au ales agentia lor. Astfel, daca si tu obisnuiesti sa pui pronosticuri si esti in cautarea unei agentii online, care sa iti permita sa pariezi din confortul propriului camin si care, in acelasi timp, sa iti ofere si avantaje de ordin financiar, poti alege una din lista urmatoare.

Iata 5 case de pariuri ONLINE care ofera bonusuri atractive anul acesta:

1.Unibet

In ultimii ani, aceasta a fost agentia de pariuri online pe care pariorii cu experienta au preferat-o, nu doar datorita serviciilor de calitate pe care le ofera, ci si faptului ca aici se pot face pronosticuri pe cele mai importante sporturi. Mai mult decat atat, Unibet este una dintre casele de pariuri care ofera cele mai atractive bonusuri de bun venit anul acesta si, totodata, printre putinele agentii la care cei interesati pot paria si pe evenimente speciale, precum alegerile politice sau cursele de caini. Asadar, fie ca vrei sa pariezi pe sporturile clasice, cum ar fi fotbal, tenis, baschet, handbal, pe sporturile exotice ca rugby, cricket, snooker sau pe evenimentele speciale, la Unibet vei gasi cea mai larga oferta de pariere, dar si unele dintre cele mai atractive bonusuri.

2.Sportingbet

O alta casa de pariuri online care ofera bonusuri atractive in 2018 este Sportingbet. Aceasta agentie are o gama larga de evenimente disponibile pentru pariat, iar diversitatea ofertei este exact factorul care ii determina pe pariori, fie ei incepatori sau experimentati, sa o aleaga. Daca si tu vrei sa profiti de aceste avantaje, acceseaza site-ul http://undepariem.com/sportsbook/casa-de-pariuri-online-sportingbet/, deschide-ti un cont si incepe sa pariezi pe fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, baseball, rugby, snooker, box, Formula 1 sau pe orice alt sport pe care il regasesti in oferta Sportingbet si care te atrage.

3.Betano

Betano a reusit sa se impuna in scurt timp, in randul pariorilor, ca fiind una dintre cele mai apreciate si de incredere case de pariuri online. Pe langa faptul ca in oferta acestei agentii exista peste 35 de sporturi din aproximativ 4500 de ligi si pariuri extra sport, anul acesta Betano le ofera celor pasionati de pariuri si un bonus instant de 100% la deschiderea contului. Daca si pe tine te atrag aceste beneficii, intra pe Undepariem.com si deschide un cont la casa de pariuri Betano.

4.Netbet

Netbet este agentia de pariuri online care ofera, in 2018, cel mai mare bonus  de bun venit care a fost acordat vreodata de o casa de pariuri online licentiata in Romania si, totodata, una dintre cele mai bune agentii pentru pariuri Live. Pe langa aceste aspecte, motivele pentru care pariorii aleg sa isi incerce norocul pe site-ul Netbet sunt gama variata de pariuri sportive disponibila si existenta optiunii de inchidere a pariurilor, “Cashout”. In consecinta, daca si tu esti pasionat de aceasta activitate, deschide-ti un cont pe Netbet si te vei bucura de cele mai mari avantaje.

5.Betfair

Si Betfair se regaseste pe lista agentiilor de pariuri online care ofera bonusuri extrem de atractive anul acesta. Totusi, motivele pentru care pariorii continua sa aleaga aceasta agentie sunt mult mai multe. De exemplu, Betfair are cea mai buna optiune de “Cashout” din Romania, dar si una dintre cele mai eficiente aplicatii de pariuri pentru mobil si tableta. In plus, le ofera pariorilor si posibilitatea de a juca la casino Live si la Poker.

Iata, deci, care sunt cele cinci case de pariuri online care ofera cele mai atractive bonusuri in 2018, dar si o multime de alte avantaje.

Articolul precedentACTUALIZARE Accident cu încarcerare la Bicaz Chei! Unul dintre şoferi era băut!
Articolul următorCSM Ceahlăul, între FIFA 2018 şi FC Botoşani