Tomograful Spitalului Județean de Urgență (SJU) Neamț a fost pus în funcțiune și deservește pacienții, după două săptămâni cât a fost defect. Tubul, piesa ce s-a defectat din 23 mai, a fost primit și instalat în seara de 7 iunie, conform contractului. După probele aferente, aparatul a fost repornit din această dimineață.

Tomograful Spitalului Judeţean funcționează din nou, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Tomograful este din nou în funcțiune de aseară, nu mai facem transferuri la Antares, pacienții noștri fac investigațiile necesare aici, în spital”, a declarat dr. Cristina Iacob Atănăsoaie, managerul interimar al spitalului.

Tomograful Spitalului Judeţean funcționează din nou, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn cele două săptămâni cât tomograful spitalului nu a funcționat, pacienții care aveau neapărat nevoie de investigații au fost primiți la clinica Antares, o medie de 11 pacienți în 24 de ore. Achiziția tubului și repornirea tomografului spitalului după numai două săptămâni au presupus finanțarea promptă din partea Consiliului Județean Neamț. Alocarea sumei necesare a fost o formalitate, cei 471.656 lei necesari fiind prinși în bugetul pe acest an aprobat de consilierii județeni pentru spital. (C.I.)

Articolul precedentZiua silvicultorului marcată împreună de ROMSILVA și Asociația Administratorilor de Păduri
Articolul următorFurt din vestiarul unei spălătorii auto: 1740 euro, 3000 de lei și 100 de lire
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.