TOMESCU
IUGANU

Două jucătoare de la CSM Roman a convocat Martin Ambros, selecționerul naționalei feminine de handbal a României, pentru meciurile de verificare cu Spania, programate pe 17 și 19 martie, în Sala “Dinamo”. Acestea sunt extrema stângă Ana Maria Iuganu și pivotul Cyntia Tomescu. Lotul se va reuni pe 13 martie, iar echipa va efectua un stagiu de pregătire la Izvorani. Ana Maria Iuganu a participat, în premieră, anul trecut, cu reprezentativa țării noastre, la Campionatele Europene din Suedia, unde tricolorele s-au situat pe locul al cincilea. Se pare că ea se va despărți de CSM Roman la finalul actualui sezon, următoarea destinație pentru fosta elevă a profesoarei Eugenia Tăbuci, de la LPS Roman, fiind campioana CSM București. (Ana MOISE; FOTO: Facebook)

Lotul convocat pentru jocurile cu Spania:

Portari: Denisa Dedu (ASC Corona 2010 Braşov), Yulia Dumanska (SCM Craiova), Elena Voicu (HC Dunărea Brăila).

Extreme stânga: Ana Maria Iuganu (CSM Roman), Andreea Chiricuţă (CSU Danubius Galaţi), Nicoleta Dincă (ASC Corona 2010 Brașov).

Interi stânga: Gabriela Perianu (HC Dunărea Brăila), Bianca Tiron (Dunărea Brăila), Cristina Zamfir (SCM Craiova), Bianca Bazaliu (CSM Bucureşti).

Centri: Mădălina Zamfirescu (HC Dunărea Brăila), Cristina Laslo (U Cluj), Andreea Pricopi (ASC Corona 2010 Brașov).

Interi dreapta: Laura Popa (U Cluj), Alina Ilie (CSM Unirea Slobozia), Ana Maria Dragut (HC Zalău).

Extreme dreapta: Aneta Udriştioiu (HC Dunărea Brăila), Laura Chiper (Corona), Marinela Neagu (ASC Corona 2010 Brasov).

Pivoți: Cyntia Tomescu (CSM Roman), Crina Pintea (Thuringer), Florentina Craiu (HCM Rm. Vâlcea).