reclama autocenter

Brandul american produce mai mult de 20 de tipuri de rimel. Au fost testate cele mai populare cinci mascara și vă spunem în ce fel diferă între ele:

Sfaturi pentru alegerea unui rimel Maybelline, se află în materialul de mai jos.

Motive pentru popularitatea rimelului Maybelline:

Popularitatea rimelurilor Maybelline se datorează faptului că calitatea lor este întotdeauna la înălțime:

 • În primul rând, orice rimel de la Maybelline conferă genelor o culoare neagră bogată.
 • În al doilea rând, are grijă de ele (citiți compoziția și acordați atenție uleiurilor și colagenului din ingrediente).
 • În al treilea rând, surprinde cu o varietate de tipuri de perii, în funcție de care poate oferi volum, separare, alungirea genelor.
 • În al patrulea rând, poate fi ușor spălat cu apă micelară și demachiant pentru ochi.

Ce trebuie luat în considerare atunci când alegeți un rimel Maybelline?

Alegând rimelul din colecția Maybelline, vă puteți bloca deoarece nu cunoașteți cum să îl găsiți pe cel potrivit pentru dvs. Întrebați-vă ce căutați în primul rând:

Mai mult volum

Una dintre cele mai comune cerințe pentru rimel este volumul. Această sarcină este gestionată cel mai bine de:

 • Colossal Big Shot (particularitatea texturii este că nu trebuie să fie stratificată),
 • Falsies Lash Lift,
 • Lash Sensational (în orice format).

Separarea genelor

Acordați atenție formei pensulei. Lash Sensational se descurcă excelent cu separarea genelor (aplicați încet pentru a obține rezultate).

Mai jos vă propunem 5 sfaturi pentru a aplica corect rimelul:

 1. Cu un rimel nou pe care tocmai l-ați procurat, este mai ușor să exagerați: pensula preia mai mult pigment decât are nevoie în primele două sau trei utilizări. Drept urmare, genele se lipesc și se formează aglomerări. Soluția este de a elimina excesul de produs ștergând peria cu ajutorul unui șervețel de hârtie.
 2. Formulele rezistente la apă sunt îndrăgite deoarece fixează mai bine genele ondulate și nu pătează nimic în timpul zilei. Dar, în același timp, sunt mai greu de spălat. Sfat: mai întâi aplicați un rimel obișnuit, iar deasupra aplicați un strat de rimel waterproof.
 3. Dacă aveți gene subțiri sau ușoare, vopsiți-le pe ambele părți (priviți în jos, apoi în sus). Când sunt complet vopsite, par mult mai groase.
 4. Pentru a adăuga volum genelor, folosiți pudră pulbere sau pudră pentru bebeluși. Aplicați între straturile de rimel folosind o perie pufoasă.
 5. Dacă scopul este volumul, țineți rimelul orizontal și aplicați în mișcări zig-zag. Dacă doriți să realizați alungirea genelor, dar să păstrați aspectul lor natural, țineți peria, dimpotrivă, pe verticală. În acest caz, vopsiți peste fiecare fir cu vârful pensulei.

Rimelul este un un produs cosmetic care nu trebuie să lipsească din trusa cosmetică a oricărei domnișoare. Nu vă rămâne decât să vă alegeți rimelul dumneavoastră perfect.

Articolul precedentL2 U Cluj – victorioasă la Mioveni; Aerostar a ajuns la a şaptea înfrângere
Articolul următorNerespectarea regulilor a dus la explozia infectării cu Covid: 180 de cazuri noi în Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.