pietricica turism

Sunt 63 de contestații ale profesorilor care au susținut proba scrisă a examenului de titularizare, înregistrate la Inspectoratul Școlar Județean Neamț.

Cele mai multe contestații (12) sunt ale profesorilor de sport, urmate de cele ale educatoarelor (9) și învățătoarelor (8). Sunt 5 contestații ale profesorilor de română, 4 ale profesorilor de limba engleză, 3 la fizică, religie ortodoxă, psihopedagogie specială și muzică instrumentală, 2 la biologie, cultură civică, matematică și una la educație plastică, economie, educație muzicală, educație muzicală specializată, istorie, limba franceză și turism.

Înainte de contestații, sunt 173 de profesori cu note între 7-10, dintre cei 387 de profesori care au dat proba scrisă, dintre care unul are lucrarea anulată. Procentul de promovabilitate este de 44,82% în Neamț, adică acei profesori care pot fi angajați pe perioadă nedeterminată. Sunt 24 de posturi vacante în județ pe care pot fi repartizați.  Alți 145 de profesori au obținut note între 5-6,99, însemnând 37,56%. Aceștia pot fi repartizați pe cele 264 de posturi complete existente în Neamț, cu angajare pe perioadă de un an. Mai sunt disponibile 515 posturi incomplete la nivelul județului.

Rezultatele finale la examenul de titularizare, după contestații, se publică în ziua de 30 iulie, după care urmează repartizarea candidaților pe posturi, în 31 iulie 2019.

(C.I.)