Un singur cadru didactic a fost eliminat din proba scrisă a concursului de titularizare, desfășurată astăzi, 11 iulie. Profesorul a fost cel care, după o oră de la începerea probei, când emoțiile au mai trecut, și-a dat seama că a uitat să predea telefonul mobil.

„Candidatul s-a ridicat și a anunțat că are telefonul mobil în buzunar și a fost eliminat. Telefonul era închis, iar candidatul a fost de bună-credință și a sesizat. Acest caz a fost înregistrat la centrul de concurs organizat la Colegiul Tehnic Forestier din Piatra Neamţ”, a declarat prof. Elena Laiu, șefa Inspectoratului Școlar Neamț.

La proba scrisă au participat 600 de cadre didactice, 70 au lipsit, 31 de candidați s-au retras din motive personale și 9 din motive medicale, potrivit IȘJ Neamț. Examenul pe disciplinele la care s-au înscris candidații a început la ora 10 și s-a încheiat la ora 14.

Rezultatele vor fi afișate în data de 17 iulie, urmează perioada contestațiilor, iar rezultatele finale vor fi aflate în data de 24 iulie. A doua zi, pe 25 iulie, vor fi repartizați candidații cu minim media 7 pe posturile vacante existente cu angajare pe perioadă nedeterminată, ierarhizați descrescător în funcție de medii, pe o listă unică, pe discipline de concurs.

Cele mai multe posturi pentru titulari (14) sunt la Liceul de Arte „Victor Brauner” Piatra Neamț, 14 posturi. Lista posturilor pe perioadă nedeterminată din Neamț: http://titularizare.edu.ro/generated/files/j/index.html#NT (C.I.; FOTO: Arhiva ZCH NEWS)

Articolul precedentPeste 6.000 de nemțeni mai au de depus declarația unică
Articolul următor159 ani de statistică oficială în România
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.