Actualizare: Poliţiştii au stabilit că accidentul, care a avut loc cu jumătate de oră înainte de miezul nopţii, a fost provocat de şoferul TIR-ului, un bărbat de 43 de ani, din Suceava. El a pierdut controlul asupra direcţiei, iar autotrenul a pătruns pe contrasens şi s-a izbit într-un autoturism, condus de un bărbat de 32 de ani, din Iaşi. Şoferul autoturismului şi o femeie de 28 de ani, care era pasageră, au fost răniţi în urma impactului. Poliţiştii i-au testat pe ambii conducători auto şi au stabilit că nu se aflau sub influenţa alcoolului. În cauză se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Știre inițială: Un TIR, care transporta role de hârtie, s-a răsturnat pe DN2, în localitatea Secuienii Noi, după ce-a intrat în coliziune cu un autoturism, în noaptea de 6 spre 7 aprilie.  Două persoane au fost rănite şi transportate la spital, iar traficul a ost oprit pe ambele sensuri.

Pentru degajarea carosabilului a fost necesară deplasarea unei macarale de mare tonaj de la Bacău, precum și descărcarea autotrenului, în vederea tractării în afara părții carosabile”, au precizat reprezentanţii DRDP Iaşi.

Traficul a fost deviat pe DC 90, prin localitatea Trifeşti. La câteva ore după producerea accidentului, o ambulanţă care transporta un copil spre Techirghiol, la tratament, a rămas împotmolită în noroi, pe un drum agricol, după ce şoferul a greşit drumul. Pompierii şi angajaţii Primăriei Horia, cu un utilaj, au intervenit şi au scos din noroci ambulanţa, dar şi un autocamion şi două autoturisme, care rămăseseră blocate pe acelaşi drum agricol.

Articolul precedentL4 Bradu Borca-Speranţa Răuceşti, va fi un nou scor şoc?
Articolul următorEleva dată dipărută a fost găsită la un prieten
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.