Cu siguranță ai auzit de pariurile cu handicap. Acestea sunt foarte îndrăgite de majoritatea pariorilor deoarece, dacă sunt folosite corect, pot genera profituri generoase. În lumea pariurilor există două tipuri pariuri de handicapuri, pariuri pe handicapul asiatic și pariuri pe handicapuri europene.

O să îți prezint toate detaliile pe care trebuie să le știi despre fiecare categorie de handicapuri în parte și cum să le folosești. Dacă vrei să pariezi pe handicap, un cont Fortuna este o alegere mai mult decât inspirată.

Handicap asiatic

Handicapul asiatic este un tip de pariu care permite două opțiuni. Poți paria cu handicap asiatic pe echipa 1 câștigătoare sau pe echipa 2 câștigătoare. Handicapurile asiatice pot avea valori întregi sau valori zecimale de tipul 0,25/0,50/0,75/1.00. Pariurile cu handicapuri asiatice nu permit opțiunea de egal. În schimb, unele permit opțiunea de a ți se returna suma integral sau parțial.

Acest tip de pariuri oferă jucătorului o flexibilitate mult mai bună și mai multe variante de joc. În ceea ce privește sportul rege, pariurile cu handicap asiatic pot fi puse pe goluri, pe cartonașe sau pe cornere. Dacă vorbim de baschet, atunci pariurile cu handicap sunt mai populare decât cele pe câștigătorul meciului oferind mai multe opțiuni de pariere.

Pariuri cu handicap 0

O să îți prezint cele mai populare tipuri de pariuri cu handicap asiatic. La pariurile cu handicap 0 vei câștiga dacă echipa pe care ai pariat va câștiga meciul. În cazul unui rezultat de egalitate, miza îți va fi returnată. Handicapurile +0,25 includ returnarea mizei în cazul egalului, iar câștig în cazul în care echipa pe care ai pariat câștigă.

La handicap +0.50 formația pe care ai mizat trebuie să învingă sau rezultatul să fie egal. La handicap de +0,75, trebuie să câștige meciul echipa pe care ai pariat sau să se termine cu un scor egal. În caz că echipa pe care ai pariat pierde la diferență de un gol, primești jumătate de din miză înapoi. Un alt pariu cu handicap foarte cunoscut este handicap -1.5. În acest caz echipa pe care ai pariat trebuie să câștige la cel puțin două goluri diferență.

Pariuri cu 3 opțiuni

Handicapul european este un tip de pariu care are 3 opțiuni și anume echipa 1 câștigă, egal sau echipa 2 câștigă. Acest tip de pariu nu poate avea decât valori întregi de tipul +/- 1, +/- 2, +/- 3. În situația în care o echipă porneşte cu un handicap de -2, pentru a avea un pariu câștigător va trebui ca aceasta să câștige la o diferență de 3 goluri în fața adversarilor. În cazul în care echipa câștigă la scorul de 2:0, atunci miza îți va fi returnată.

Tipuri de handicap european

Cele mai populare tipuri de handicap european sunt Handicap -3 1, în care echipa 1 trebuie să câștige la o diferență de minim 3 goluri, handicap -3 X în care echipa trebuie să câștige la o diferență de fix 3 goluri sau handicap +3 2 în care echipa 2 nu trebuie să piardă la o diferență mai mare de 3 goluri. Mai există și handicapuri -1 1, în care echipa 1 trebuie să câștige la o diferență de minim 2 goluri.

Articolul precedentApa Serv angajează mecanic întreținere și reparaț
Articolul următorApa Serv angajează responsabil executare contracte
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.