Încă ești în căutarea unei tipografii de care să fii pe deplin mulțumit? Nicio problemă. În satul Boiştea, din comuna Petricani,  în curtea domnului Petru Cioacă se află cea mai modernă tipografie offset din zona Moldovei. Nu ai spune că la Boiştea există o tipografie de ultimă generaţie, până nu intri în încăperea unde se află utilajul.

Tipografia Rainer Press din Boiştea este dotată cu echipamente Heidelberg, vârful de gamă din industria poligrafică, care garantează calitatea excepțională a tiparului și termene de execuție mici.

Specialiștii de la Tipografia Rainer Press au peste 15 ani de experiență în domeniu. Fie că ai nevoie de ambalaje, flyere, pliante, mape de prezentare, afișe, etichete, hârtii autocolante, broșuri, calendare, cataloage de prezentare, aici le găsești pe toate.

Nu se fabrică mașini de tipar mai rapide ca ale noastre”, ne spune domnul Petru Cioacă, administratorul tipografiei Rainer Press. “Cu o viteză de 15.000 de printuri pe oră în regim normal de lucru și logistica de care dispunem, putem livra GRATUIT în timp record oriunde în țară!”, adaugă acesta.

Culori luminoase, hârtie tratată special pentru tipar, finisări de calitate, atenție la cele mai mici detalii. Toate acestea duc la un produs finit de cea mai bună calitate. Chiar și pentru cei mai pretențioși dintre noi! Suntem atât de siguri de ceea ce facem încât îți garantăm că vei fi 100% mulțumit! Procedura de tratare a erorilor pe care o avem implementată te asigură că dacă acestea apar vor fi corectate fără costuri suplimentare din partea ta”, mai spun reprezentanţii tipografiei din Boiştea.

Nu ai încă grafica? Tipografia Rainer Press din Boiştea te ajută. Ei pot să-ţi conceapă următorul tău proiect. Indiferent de complexitate, designerii lor sunt pregătiți să facă față oricărei provocări. Sunt foarte talentați și au ani buni de experiență în spate!

Tipografia Rainer Press este aparține SC PETRANS SRL, care la rândul ei mai deţine deja cunoscutul brand Petra Elisa din Boiştea, respectiv fabrica de confecţii ciorapi de damă.

Dar tipografia din Boiştea are şi o poveste, pe cât de frumoasă, pe atât de interesantă. Mai multe detalii ne-a oferit domnul Petru Cioacă, administratorul tipografiei: “De 17 ani de când am început afacerea cu ciorapii Petra Elisa am colaborat cu mai multe tipografii din ţară, pentru ambalajele firmei de ciorapi. Dar niciuna nu ne satisfăceau nevoile de calitate şi termenele de execuţie pe termen lung. Astfel, pentru a ne satisfice această nevoie de calitate a ambalajelor pentru ciorapi, am investit în propria noastră tipografie. Şi astfel a luat fiinţă Tipografia Rainer Press. Am investit nu numai bani, ci şi suflet. Punem suflet în tot ceea ce facem, alături de angajaţii nostri. Dorim calitate, înainte de cantitate”.

Pentru comenzi, puteţi accesa site-ul www.rainer.press sau puteţi contacta Tipografia Rainer Press la adresa: Localitatea Boiștea, comuna Petricani, Județul Neamț; telefon: +40 758 281 285 sau email: office@rainer.press

C.T. STURZU

Articolul precedentȘtire actualizată. Bărbat scos din Lacul Bicaz
Articolul următorBrandul de incaltaminte la comanda AnaFashion ne dezvaluie de ce este bine sa alternezi pantofii
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.