0:00

Tinichigeria AUTOŞTEFAN, salvată de “tematicile” Gărzii de Mediu, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Garda de Mediu Neamţ va face verificări la tinichigeria-vopsitoria de pe strada Rozelor. Șeful Gărzii de Mediu Neamț a precizat că verificările vor începe săptămâna viitoare ca urmare a articolului apărut în ziarul „Ceahlăul”, marcă înregistrată.

„Am citit articolul care a apărut în publicația dv. Vom merge, săptămâna viitoare, pentru a verifica cele sesizate în articol. Nu putem merge în această săptămână, deoarece sunt multe vizite tematice pe care trebuie să le efectuăm”, a declarat Iftimie Petrariu, comisar șef al Gărzii de Mediu Neamț. Reamintim că tinichigeria-vopsitoria, așa cum au precizat cei care o administrează, funcționează de 4 ani de zile într-o fostă centrală termică. Potrivit celor de la APM, pentru vopsitorie nu există autorizație. (M.T.)

Articolul precedentLucian Micu nu s-a îmbogățit de când e viceprimar
Articolul următorLocul lui Vasiloiu în CJ, declarat vacant

1 COMENTARIU

  1. INCHIDETILE pe rand sa nu mai ramana nici UNA ! DUPA care luati o spre VASCAUTI , SURPLACU de PH , sa vopsiti o masina . CINE stie pe cine nu a SERVIT ori nu a IESIT cum trebuia lucrarea ? ing VICOL . CATE mai sunt in P NT , la AUTO MOLDOVA cam bate vantul,la ce scoruri au, la COSAMIRA e AMBULANTA, ORIZONT la POPA e cu taxiuri , la CANACHE nu are cabina , FRANCESKA la fel, mai raman ACCENT service, CIUBOTARIU ORIENT , ELMA com, MIRU PARLEA in ORAS ! restul in afara orasului mai sunt 3 >4 ateliere , SAU daca alegi mai ai la DULCESTI si ANANIA ,ROMAN ,ptr VOPSIT nu BULEALA ,la asta sunt meseriasi fara nr .

Comentariile sunt închise.