botosani contrabanda 2016 02Polițiștii de frontieră de la Rădăuți Prut (Botoşani) au descoperit, duminică, 31 iulie, 6.000 de pachete de țigări, marca Ritm, în valoare de aproximativ 68.000 lei, care urmau să fie introduse ilegal în România, peste râul Prut, se precizează într-un comunicat de presă. Poliţiştii au observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de zi, trei persoane, care transportau mai multe colete voluminoase dinspre malul râului Prut către localitatea de frontieră Slobozia, județul Botoșani.

„Polițiștii de frontieră au efectuat somațiile legale prin voce, moment în care persoanele au abandonat coletele și au încercat să fugă spre localitatea de frontieră. Lucrătorii noștri au reținut una dintre persoane, identificată ca fiind cetățeanul român Teodor M., în vârstă de 19 de ani, domiciliat în județul Botoșani. În cele trei colete s-a găsit cantitatea de 6.000 pachete cu țigări marca Ritm de proveniență Republica Moldova, în valoare de 68.000 lei, întreaga cantitate de țigări fiind ridicată în vederea confiscării”, a declarat subcomisar de poliţie Minodora Răcnea, purtător de cuvânt STPF Botoșani.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trecere frauduloasă a frontierei și contrabandă, fiind anunțate și autoritățile de frontieră ale statului vecin, în vederea cercetării în comun a evenimentului și identificării tuturor persoanelor implicate. (ZCH NEWS)

Articolul precedentPompierul erou n-a fost avansat în grad
Articolul următorAngajări la Primăria Suceava
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.