Țigări de 150.000 de lei confiscate cu tot cu mașină, de un polițist din Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn această dimineață (22 decembrie), un polițist rutier din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț a oprit pentru control o autoutilitară condusă de un tânăr de 22 de ani, pe o stradă din oraș. În interiorul autovehiculului, într-un spațiul special amenajat, au fost găsite 14.500 de pachete de țigarete fără timbru.

Cazul a fost preluat de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Cele 290.000 de ţigarete, în valoare de aproximativ 150.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării. Totodată, poliţiştii au indisponibilizat vehiculul folosit la transportul țigaretelor”.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive, pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

C.M.Țigări de 150.000 de lei confiscate cu tot cu mașină, de un polițist din Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Articolul precedentConsultații medicale fără bilet de trimitere până la 31 martie 2021
Articolul următorISU Neamț are conducere nouă