0:00

Țiganul care a ucis la 83 de ani, condamnat la 10 ani de închisoare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIoan Călin, în vârstă de 83 de ani, din Roznov, bătrânul care l-a ucis, cu o lovitură de cuțit pe prietenul nepoatei sale, a fost condamnat astăzi, 11 septembrie, la 10 ani de închisoare. Crima a avut loc în seara de 16 februarie, când la locuința bătrânului s-au dus nepoata lui și prietenul acesteia, în vârstă de 40 de ani. Conflictul dintre cei doi protagoniști a izbucnit, se pare, din cauza locurilor de dormit, iar bătrânul lovit în simțul lui de proprietate, a luat un cuțit și l-a înjunghiat, în gât, pe intrus. Lama a secționat un pachet vascular important, iar hemoragia masivă a condus la moartea victimei în doar câteva minute.

Astăzi Tribunalul Neamț a stabilit pedeapsa pentru autor: 10 ani de închisoare și 3 ani interzicerea unor drepturi civile, după executarea pedepsei principale. Pe care nu se știe dacă Ioan Călin va apuca s-o execute în totalitate. Dacă bătrânul consideră că a fost condamnat prea aspru poate ataca hotărârea la Curtea de Apel Bacău.

C.M.

Articolul precedentDoar 400 de profesori au certificat de integritate comportamentală
Articolul următorAsociația Drumurile Bistriței anunță deschiderea apelului de selecție a proiectelor pentru măsura M2/6B-Dezvoltarea infrastructurii sociale