Lidl România avertizează clienții cu privire la o tentativă de fraudă, care circulă pe canalele online, inclusiv pe Facebook și pe WhatsApp, se precizează într-un comunicat de presă.

„Oferta «NOI OFERIM VOUCHER GRATUIT 500 $ PENTRU A SĂRBĂTORI CEA DE-A 11-A ANIVERSARE» redirecționează utilizatorii către site-ul www.lídl.eu/anniversary, o pagină web care nu aparține Lidl România sau partenerilor săi. Utilizatorii de internet sunt sfătuiți să nu încerce să acceseze acest link. Acest demers nu este organizat de către Lidl România, iar compania se distanțează ferm de asemenea modalități de promovare, luând toate măsurile necesare pentru a împiedica răspândirea acestei tentative de fraudă”, potrivit sursei citate.

Lidl România recomandă clienților care vor să vadă ofertele companiei sau să se înscrie la concursuri organizate de către retailer să acceseze doar link-urile găzduite de către website-urile www.lidl.ro, surprize.lidl.ro sau de către canalele oficiale de social media: www.facebook.com/lidlromania, www.instagram.com/lidlromania. (ZCH NEWS)

Articolul precedentGroapa de gunoi de pe Potocina desființată cu buldozere și vole
Articolul următorȘtire actualizată. Doi frați răniți într-un accident la Horia. Galerie foto
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.