0:00

Știre actualizată. Tentativă de suicid: un tânăr aflat în plasament a încercat să-şi taie venele, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Tânărul a recurs la acest gest extrem după ce s-a certat cu prietena sa și a dorit să atragă atenția.

Direcţia pentru Protecţia Copilului Neamţ a trimis o echipă cu psiholog pentru a discuta cu adolescentul, urmând ca acesta să fie inclus într-un program de consiliere psihologică.

Știre inițială: Un adolescent de 17 ani, aflat de mai mulţi ani în plasament la o familie din Zăneşti, a încercat să-şi taie venele astăzi, 29 septembrie, după ce a terminat cursurile la Liceul Gheorghe Roznovanu din Roznov.

O femeie martoră la incident a solicitat ca un asistent social să meargă în ambulanţă împreună cu tânărul. În cele din urmă, acesta a ajuns la UPU din Spitalul Judeţean de Urgenţă, însoţit de un membru al familiei, a fost pansat şi urmează să se întoarcă la domiciliu.

Direcţia pentru Protecţia Copilului Neamţ va deschide o anchetă în acest caz pentru a vedea care au fost circumstanţele care au condus la producerea acestui incident, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Magda Vasilache.

Angela Croitoru

Articolul precedentCum sa aveti grija de parul uscat
Articolul următorRafinament scandinav la Piatra-Neamț: Cybernet Autocenter te invită la test drive cu Volvo!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.