Un conflict, a cărui cauză nu a putut fi stabilită, a fost la un pas de a se încheia cu o crimă. În seara de 18 aprilie, cu o oră jumătate înainte de Înviere, doi vecini din cartierul Dodeni, din Bicaz, s-au luat la ceartă. Amândoi locuiesc în același bloc, dar în scări diferite, iar cel care avea să devină victimă s-a dus la scara vecină și a intrat într-o dispută cu celălalt. Agresorul s-a enervat s-a dus în casă a luat un topor, a revenit în fața blocului și l-a lovit, direct în cap pe cel care-l ”necăjise”. Victima a fost dusă la spitalul din Roman, apoi transportată la Iași, iar astăzi, 19 aprilie, a intrat în comă.

Autorul a fost reținut de azi noapte, sub acuzația de tentativă de omor, iar astăzi va fi dus în fața instanței, cu propunerea de arestare preventivă. Atât victima, cât și autorul au aceeași vârstă: 30 de ani. Până acum ei nu au avut niciun fel de conflict.

C.M.

 

Articolul precedentZCH NEWS: „Fie ca lumina Învierii să vă umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!”
Articolul următor19 aprilie: A doua zi cu 7 noi persoane pozitive în județul Neamț. Suceava testează, încă 86 de cazuri noi