0:00

Tentativă de omor la nuntă, daune de 50.000 de lei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO întâmplare de la o nuntă din comuna Poienari, care a fost cât pe ce să fie urmată de o înmormântare, a ajuns în atenția judecătorilor de la Tribunalul Neamț după aproape 3 ani. Faptele s-au petrecut în noaptea de 13 spre 14 aprilie 2018 și abia acum a fost trimis în judecată dosarul, pentru tentativă de omor. Inculpatul este un tânăr de 25 de ani, din Bozieni – Ionuț Daniel Bădărău, iar cel care a fost la un pas de a-și pierde viața după ce-a fost lovit în mod repetat și a avut nevoie de 75 de zile de îngrijiri medicale este Constantin Văcaru, din Poienari – parte vătămată în dosar.

În seara de 13 aprilie, în curtea locuinței persoanei vătămate se celebra căsătoria fiicei sale”, se arată în rechizitoriu. ”Inculpatul Bădărău Ionuț Daniel se afla la acea petrecere la invitația ginerelui. Conform declarațiilor martorilor audiați în cauză, la ora 0,00 între persoana vătămată și ginerele său a izbucnit un conflict verbal și fizic, generat de faptul că persoana vătămată dorea ca petrecerea să se încheie, iar toți invitații să părăsească curtea locuinței sale. Între cei doi a intervenit, pentru a-i despărți, inculpatul Bădărău Ionuț Daniel. Persoana vătămată Văcaru Constantin a intrat în locuință, de unde a revenit, în câteva minute, având în mână un obiect metalic, posibil clește sau cuțit. Acesta s-a îndreptat către inculpatul Bădărău Ionuț Daniel aflat în afara curții sale, pe șosea, cu intenția de a-l lovi pe acesta. Atunci, inculpatul i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona capului, acesta căzând pe asfalt și ulterior l-a lovit cu picioarele în zona capului și toracelui, fiind oprit de un martor”.

Constantin Văcaru a suferit multiple fracturi cu înfundare ale oaselor feței și o fractură temporală bilaterală. El s-a constituit parte civilă în dosar și a solicitat suma de 50.000 de lei de la agresor, cu titlul de daune morale și materiale.

C.M.

Articolul precedentPreședintele României anunță că din semestrul II majoritatea elevilor revin în clase
Articolul următorVideo. Se caută asistent medical, educator şi bucătar la Creşa din Târgu Neamţ