0:00

Agenția Națională de Administrare Fiscală atrage atenția contribuabililor asupra unei tentative de fraudă în numele Direcției Generale Antifraudă Fiscală. Totul după ce unele persoane ar fi primit mesaje prin intermediul poștei electronice prin care li se solicita plata sumei de 1.000 de euro, pentru a beneficia de o sumă de bani. Fiscul atrage atenția asupra faptului că nu solicită garanții pentru premiere, dar atenționează și că mesajul cu pricina are elemente incoerente și greșeli gramaticale.

Tentativă de înșelăciune în numele Direcției Antifraudă Fiscală, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMai mulți contribuabili, persoane fizice, au semnalat că primesc emailuri de la ANAF prin care li se solicită achitarea unei garanții în cuantum de 1000 de euro, pentru a beneficia ulterior de o sumă de bani.

Atenție!

Acest email este o tentativă de înșelăciune și nu trebuie să îi dați curs! Precizăm că ANAF nu solicită garanții în vederea premierii contribuabililor. Emailul menționat cuprinde elemente incoerente, cu greșeli gramaticale și promisiuni nereale.

Reamintim că ANAF comunică securizat prin serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, care a fost creat și dezvoltat tocmai pentru o comunicare sigură cu instituția. De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 031.40.39.160”, este mesajul ANAF.

(G. S.)

Articolul precedentMișcarea România Renaște va face un anunț legat de alerile prezidențiale
Articolul următorUn copil de 7 ani a ajuns la spital, după ce a dat foc apartamentului
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.