Jucătoarea pietreancă de tenis, Maia Todirițe, de la Clubul „Condor”, a repurtat, recent, un nou succes. Ea a câștigat la categoria 10 ani concursul dotat cu Trofeul „TC Micul As-Bestar”, desfășurat, la Iași, la sfârșitul săptămânii trecute. Eleva profesorului Romeo Stoica a învins-o în finală, cu 6-2, 6-4, pe Alina Stan, de la CS Tenis Club „Coreco” Iași.

„Alina Stan nu mai este la Coreco Iași, am legitimat-o la noi, la Condor. Pe 19 iunie este Campionatul Național pe echipe și Alina Stan vrea să facă dublu cu Maia Todirițe și ca să poată să joace în echipă, ambele trebuie legitimate la același club. Maia a susținut 4 meciuri la Iași, aș fi vrut să joace la o categorie superioară, însă am înscris-o la 10 ani ca să poată să mai acumuleze niște puncte pentru Naționale”, a declarat Romeo Stoica.

La același concurs, o altă componentă a Clubului „Condor”, Ioana Rachieru, s-a situat pe locul al treilea tot la categoria 10 ani. „Ioana Rachieru a pierdut în semifinale cu 1-6, 0-6 tocmai în fața Alinei Stan„, a precizat Stoica.

La categoria 12 ani, pietreanca Daria Călin, legitimată la Clubul „Condor”, însă pregătită de antrenorul Raul Ciuntea, s-a situat pe primul loc, după ce a câștigat ultimul act, cu 6-1, 6-2, în fața sportivei Alesia Ispir de la CS Tenis Club „Coreco” Iași.

Pe 3 iunie, la Piatra Neamț, va începe turneul DS Tennis Competition destinat categoriilor de vârstă 10 ani, 12 ani și 14 ani, fete și băieți. Concursul este organizat de Clubul „Condor”, în colaborare cu Victoria Stoiciu și Vasilica Stoiciu-Frunză, prilej cu care va avea loc și un recital muzical extraordinar susținut de Liviu Mărculescu Jazz Unit. (Ana MOISE)

Articolul precedentGrevă japoneză la Primăria Piatra Neamţ
Articolul următorGALERIE FOTO Simpozion la Batalionul 634 Infanterie „Petrodava”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.