0:00

Prima lună de toamnă a adus valori termice mai mari decât media perioadei, iar pe final de septembrie în județul Neamț s-au înregistrat și 30 de grade. Chiar din prima zi a lui Brumărel temperaturile au scăzut brusc, iar în dimineața de 2 octombrie au fost valori la limita înghețului.

Temperaturi la limita înghețului la început de Brumărel, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Conform informațiilor publicate pe site-ul Administrației Naționale de Meteorologie la ora 09:00 termometrele indicau 12 grade la Piatra Neamț, 13 grade erau în zona de șes, la Roman și Târgu Neamț, iar la stația meteo de la Ceahlău-Toaca la același moment era doar 1 grad. Din cauza vâtului temperatura resimțită era sub pragul înghețului pe Toaca, -2 grade. La Piatra Neamț și Roman se resimțeau 11 grade și un grad în plus era la Roman.

Temperaturi la limita înghețului la început de Brumărel, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Deocamdată specialiștii nu vin cu vești rele și cel puțin în prima săptămână din octombrie ne putem aștepta la maxime diurne de cel puțin 20 grade, cu un vârf de 24 de grade la mijlocul intervalului. Minimele nocturne se vor situa între 9 și cel mult 13 grade. Nu sunt așteptate precipitații.

(G.S.)

Articolul precedentL4 Victoria Horia și Ozana Timișești conduc seriile după 6 etape
Articolul următorGloanțe la Piatra Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.