Observatorul îl anunţă pe reporterul ZCH NEWS şi MESAGERUL DE NEAMŢ că prezenţa camerelor video la nivelul gazonului nu este regulamentară şi îl invită în tribună:Reporterul încearcă să aibă un dialog telefonic cu preşedintele AJF Neamţ Ioan Costin Toma, dar acesta nu răspunde:

Reprezentantul ZCH NEWS are un dialog telefonic cu Marcel Mihalcea (DJST Neamţ, AJF Neamţ), care încearcă, de asemenea, să-l contacteze pe preşedintele AJF Neamţ Ioan Costin Toma, dar nici lui nu-i răspunde la telefon:Constantin Chiriac, preşedintele gazdelor, anunţă că reporterul ZCH NEWS poate să urmărească scopul pentru care se afla la meci-acela de a fotografia şi filma:

ROAF-ul Federaţiei Române de Fotbal precizează la art. 61, litera i: “Amplasarea camerelor de televiziune în incinta terenului se va face astfel încât să nu pericliteze integritatea corporală a jucătorilor şi arbitrilor, adică la minim 4 metri în spatele liniilor de margine şi/sau în spatele liniilor fotografilor, trasată în spatele liniilor de poartă”. Adică E REGULAMENTAR, respectând unele condiţii, nu este NEREGULAMENTAR! Reprezentantul ZCH NEWS şi MESAGERUL DE NEAMŢ a stat cam la 2 metri în spatele asistentului Cosmin Cercel (atât permite terenul de la Răuceşti), alături de un grup de 10-15 suporteri, dintre care unii au detonat şi vreo 3-4 petarde. Pe observator nu l-a deranjat acest lucru, deşi contravine regulamentelor! (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Speranţa Răuceşti)